H O M E

Te midden van het sterk geconcentreerde tuinbouw gebied ‘Het Westland’ heeft er in 2002 een fusie plaatsgevonden tussen de bedrijven Greeve Citrus en Anaco International BV. Beide bedrijven waren al sinds 1975 actief in de groenten en fruit en hebben in die jaren een goede naamsbekendheid opgebouwd.

 

Anaco & Greeve International BV is gevestigd op Agrarisch Business Centrum Westland te Poeldijk en profileert zich als partner voor handel en retail en weet een toegevoegde waarde te creëren voor zowel leverancier als klant. Wij beschikken over 2 locaties op het ABC Westland met in totaal 11.000 vierkante meter vloeroppervlak. Ons gespecialiseerde team zorgt voor een continue import van de beste kwaliteit producten vanuit de hele wereld, welke vanuit beide locaties worden vermarkt en gedistribueerd. Anaco Greeve levert een breed assortiment van top kwaliteit aan de groothandel, retail en verwerkende industrie. Ook diverse leveringsprogramma’s voor deze retail handel is mogelijk.

 

Kortom: wereldwijd is Anaco & Greeve International een betrouwbare en flexibele handelsonderneming en dienstverlener in de groente en fruit sector, gespecialiseerd in overzeese producten. Bij Anaco & Greeve International kunt u rekenen op een goede service, betrouwbaarheid en de beste producten. De klant staat bij ons voorop en wij leveren de juiste producten, op de juiste plaats en het juiste tijdstip.