T O M A T E N

Anaco Greeve vermarkt tomaten het hele jaar door. Door aanvoer uit diverse landen, waaronder ook Nederland, kunnen wij u onze top kwaliteit leveren. Onze inkopers selecteren telers die hun product met liefde telen, hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd en kunnen wij zowel de leverancier als de klant tevreden stellen.

 

In de zomer maanden heeft Anaco Greeve onder andere ronde en trostomaten uit de Nederlandse kassen. De telers van deze Hollandse tomaten komen uit de regio en zijn aangesloten bij een telers vereniging. Anaco Greeve levert een dagvers product onder de merken Roxy (middengrove tros), Alexia (grove tros) en Red Allure (ronde tomaten).

 

In de wintermaanden ontvangen wij al jaren tomaten van de drie producerende Canarische eilanden, Tenerife, Las Palmas en Fuerteventura. Door het telen op vulkanische bodem krijgen de tomaten een extra volle smaak, daarom zijn deze tomaten bij veel klanten dan ook zeer geliefd.

 

Ook vanuit Spanje en Marokko heeft Anaco Greeve in de wintermaanden dagelijkse aanvoer van geselecteerde telers. Uiteraard voldoen al onze telers aan de Europese kwaliteit eisen. 

website ontwerpburo